Recent Posts

Von Trierin elokuvat eivät ole mitään "hyvän mielen elokuvia" vaan enemmänkin jotain muuta. Että siinä vilautellaan pillun ja munan kuvia ja leikellään munaa ja jalkoja irti No ei tässä elokuvassa kyllä ollut mitään muuta kauhua, kuin se ohjaaja on von Trier ja mistä lähtökohdista hän tekee elokuvia. Ei mikään kauhuleffa, mutta äärimmäisen ahdistava ainakin. . luokkakokous 1&2, ne ku katsot niin tekee mieli ampua itsesi mutsis pillu. En oo nähnyt, joten en tiedä onko ihan kunnon kauhua, mutta lintufoobikoille sopii varmasti hyvin:D Jos ootte nähnyt niin kertokaa mitä mieltä.

Suomalaisia pornotähtiä sexsi treffit

No eipä oo mitään kunnolla pelottavia vastaan tullu mut Halloween ja Friday the 13th oli ihan kattomisen arvosia näin mainiten jotai mitä ei oo viel sanottu. Elokuva on niin ahdistava, synkkä, ja absurdi, että se ajaa osan ihmisistä erittäin vakavan masennuksen ja psykoosin partaalle josta ei ole paluuta, nämä sitten joutuvat joko suljetulle, tai striimaa itsemurhansa verkossa tai mahdollisesti vain tappaa itsensä kaikessa hiljaisuudessa. En ole ollenkaan herkkä kauhuleffojen suhteen, mutta musta Conjuring oli oikeesti pelottava. Oikeasti pelottavan elokuvan ei tarvitse näyttää yhtään veripisaraa tai cgi jumpscarea.

Ei mikään kauhuleffa, mutta äärimmäisen ahdistava ainakin. . luokkakokous 1&2, ne ku katsot niin tekee mieli ampua itsesi mutsis pillu. En oo nähnyt, joten en tiedä onko ihan kunnon kauhua, mutta lintufoobikoille sopii varmasti hyvin:D Jos ootte nähnyt niin kertokaa mitä mieltä. Tästä puuttuu kaikki syvyys ja moniulotteisuus joka tekee Stonen elokuvasta klassikon. .. Aika lailla sinne tarpeettomien " kauhu " leffojen kategoriaan putoaa. *½ .. kertaan nähdyn teinielokuva kliseen ”tarttee saada pillua ” jalkoihin. .. sekoitin [Tahraton mieli -elokuvan] jostain syystä elokuvaan "Kaunis mieli " jossa on.

Ir galleria thaihieronta varkaus


Noi on siis nähty. Asiantuntijoiden mukaan ihanteellinen aika hakea pariterapeutilta apua on ennen kuin on valmis heittämään pyyhkeen.

Alastonsuomi.org tissit ja pillu


Maailmalta Sureminen Taapero ehti antaa kuolevalle äidilleen viimeisen suukon: On muuten suhteellisen viileä kaveri tämä Rambo. Paska ja sekava 1. Älkää tuhlatko aikaanne Ringiin, Kaunaan tai Sawiin, jos haluutte oikeesti pelätä: Nyt se on vihdoin mahdollista Lasten leikeissä lelut kuvitellaan usein henkilöiksi oikeasta elämästä. Vaan se oli täysin paska, tylsä sairas ja sekava elokuva. Juoni sen sijaan selkeesti LOTReja kökömpi ja kepeämpi sekä hahmot toteutettu kehnommin, tosi hyvin noi jutut on tässäkin hallussa, mutta jos aletaan vertaamaan.