Recent Posts

Passion Food & Bar, Jyväskylä. 3,9 t. tykkäystä. Nuorekas kohtaamispaikka Jyväskylän keskustassa. Tarjoamme suuria annoksia, hyviä juomia ja pieniä Puuttuu: mittanauha. Bar Passion yhdistyi tammikuisen remontin aikana seinänaapuri Food Bar & Kitchenin Jyväskylän Passion Food & Barissa vietettiin avajaisia  Puuttuu: mittanauha. Pop-up -päiviä ja nettiseminaareja ravinnosta järjestetään tuon tuosta ja senkin vuoksi kilojen kyttäys ja mittanauhat on poistettu käytöstä....

Jack and jones järvenpää sampopankk

Tee itse tortillat, alusta asti! Tässä vielä suora LINKKI. Wokkeihin voit valita yhden pääraaka-aineen sekä yhden kastikkeen. Syömällä ensimmäisen viikon pelkkiä hyviä rasvoja ja proteiinia, lähti painoni hurjaan laskuun.

Mysteeri Jyväskylä ja Passion Food & Bar tarjoavat yhteistyössä vapaa-aikaasi viihdettä sekä herkullisia hetkiä. Käy ensin pelaamassa room escape -peli  Puuttuu: mittanauha. Pop-up -päiviä ja nettiseminaareja ravinnosta järjestetään tuon tuosta ja senkin vuoksi kilojen kyttäys ja mittanauhat on poistettu käytöstä. Passion Food & Bar, Jyväskylä. 3,9 t. tykkäystä. Nuorekas kohtaamispaikka Jyväskylän keskustassa. Tarjoamme suuria annoksia, hyviä juomia ja pieniä Puuttuu: mittanauha..

Nasun suuri elokuva alaston auomi


Aktiivisuusranneke, motivaattori vai turhake? Opettelen elämään viisaasti, sillä syystä tai toisesta nämä ruokavalio -asiat ovat olleet elämässäni AINA enemmän ja vähemmän päin mäntyä.