Recent Posts

Asemahalli. ma-pe la su Lippuautomaatit löytyvät aseman sisätiloista. Asemalla ei ole tavaransäilytyslokeroita. R-kioski  Puuttuu: olavi ‎ uusivirta ‎ seurustelee. Pasilan vanha asema on sulkenut ovensa, ja tällä hetkellä matkustajia palvelee huhtikuussa käyttöön otettu väliaikainen asema. Vuonna avataan uusi  Puuttuu: eläinkauppa ‎ olavi ‎ uusivirta ‎ seurustelee. Musta tuntuu jotenkin oudolta että seurustelu alkaa jostakin tietystä päivästä. Varmaan kätevät maassa missä naisten asema on melkein kuin koiralla. Joillekin se Olavi Uusivirta on ihan oikeasti suurinpiirtein se oli Pasilasta kun Routalempi mietti miten on jännää kun jotkut sanovat mynjhhen....

Kunnon pano ilmanen porno

Purku sulkee myös liiketiloja molemmista kerroksista lähinnä aseman ulkoseinien viereltä. Turun kieli ei ole murretta vaan oma kielensä. Pasilan vanha asema on sulkenut ovensa, ja tällä hetkellä matkustajia palvelee huhtikuussa käyttöön otettu väliaikainen asema. Kertoo paljon ihmisen älykkyydestä jos on valmis näyttämään tissejään saadakseen jonkun naurettavan tatuoinnin. Äiäparkkia kulhollisella kaliaa odottelen ennen ku lähen Ikeaan uudestaan. Triplasta pääsee lähelle ja kauas, kun kaikki pääkaupungin lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät siellä. Liikkeet ja palvelut R-kioski Pasilan väliaikaisella asemalla Subway Pasilan väliaikaisella asemalla.

Pasilan vanha asema on sulkenut ovensa, ja tällä hetkellä matkustajia palvelee huhtikuussa käyttöön otettu väliaikainen asema. Vuonna avataan uusi  Puuttuu: eläinkauppa ‎ olavi ‎ uusivirta ‎ seurustelee. Asemahalli. ma-pe la su Lippuautomaatit löytyvät aseman sisätiloista. Asemalla ei ole tavaransäilytyslokeroita. R-kioski  Puuttuu: olavi ‎ uusivirta ‎ seurustelee. Musta tuntuu jotenkin oudolta että seurustelu alkaa jostakin tietystä päivästä. Varmaan kätevät maassa missä naisten asema on melkein kuin koiralla. Joillekin se Olavi Uusivirta on ihan oikeasti suurinpiirtein se oli Pasilasta kun Routalempi mietti miten on jännää kun jotkut sanovat mynjhhen..

pasilan aseman eläinkauppa...


Täydenkuun tanssit kypsiä naisia


Triplan rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa, ja betonityöt päästään aloittamaan kaivannon pohjalla. Tästä tulin siihen johtopäätökseen, että sielu pyrkii persereiän kautta pihalle. Pasilan väliaikainen asema avataan maanantaina 3. Ei se ole läski, se on vaan isoluinen. Pikkukuvasssa näkyi nelos- ja vitoskuvan istuimen selkänoja, joka näytti mielestäni nahkahousujen polvelta. R-kioski Pasilan väliaikaisella asemalla Aukioloajat Ark. Hevosenlihaa todellakin pitäis syödä enemmän, ihan jo senkin takia, että hevosia on vaikea saada Suomessa teuraaksi ja hevosenlihasta maksetaan naurettavan pieni korvaus.