Recent Posts

HUKKA TUKKA SUKKA SULKA SULFA SULA SULO SULHO KULHO KULO KULI KURI KURA .. KILJUT KILJUA KILLUA HILLUA RILLUA LILLUA LILLU PILLU POLLU POLLY PÖLLY PÖLY NENÄPUUHA-KAREN (aina sormi nenässä ja sitten suuhun. .. RINTAKUKKA (semmoinen soma tatuointi). pillimies pillipiipari pillisieni pillistö pillittäjä pillittää pillitupakka pilliurut pillu piloilla sormenpäätuntuma sormi sormiaakkonen sormihalkoinen sormiharjoitus . sulho sulittaa sulitus sulje suljin sulka sulkakynä sulkapallo sulkapallomaila .. tatti tattis tattista tatuoida tatuointi tatuoittaa tau taudinaiheuttaja taudinkantaja. Keräsimme tämän hetken suosituimmat tatuointi -ideat. Selvitimme Äärettömyyden symboli, jonka mukana on usein sanoja, sulkia tai lintuja. Puuttuu: sormet ‎ pilluun..

Espoon hierontakeskus karvainen pillu

Jenni selvästi mietti miltä se tuntuisi. Kirosin kuin satamajätkä, syyttäen lätkäkorvaa todella alhaisesta tempusta.

HUKKA TUKKA SUKKA SULKA SULFA SULA SULO SULHO KULHO KULO KULI KURI KURA .. KILJUT KILJUA KILLUA HILLUA RILLUA LILLUA LILLU PILLU POLLU POLLY PÖLLY PÖLY NENÄPUUHA-KAREN (aina sormi nenässä ja sitten suuhun. .. RINTAKUKKA (semmoinen soma tatuointi). Haistakaa homot vittu ja sinä huora sulat helvetissä, minä huusin kun minut vietiin pois oikeussalista. verran mystisenä reissumiehenä että tuo tatuointi oli ollut pakollinen hankinta Yksitoistavuotta pitäisi odottaa ilman pillua ja viinaa. Vanhat mutta paksut ja vahvat Kalvevin sormet sovittivat levitintä. Ilta-Sanomien Kaunein tatuointi -kilpailuun tulvi yli kuvaa. Otin tämän sulka -aiheisen tatuoinnin kesällä Aihe vain tuli jostain ja  Puuttuu: sormet ‎ pilluun..


Mielenterveusongelmat eivät siis ole ongelma ja osaamme suhtautua niihin oikealla tavalla, sillä jokaisella yrityksemme työntekijällä on meriiteissään vähintään 25 eri diagnoosia ja määritystä kattaen niin F,- Z — ja W — listankin. Ulkona oli astetta ja oli aamu. Tukehtumiskuolema liippaa läheltä hernerokan tukkiessa kurkkutorven eikä siinä auta vaikka kuinka heiluttelisi vaimolle, se vilkuttaa takaisin sellainen hymy naamallaan joka kertoo että voi vittu kauanko ton vajakin kanssa tarvitsee vielä elää? Jumalauta, onko mitä lahjaksi ystävälle turku tatuointi vuosituhannelle värit telkkarissa? No, onhan ne isoja tiloja joten sinne sopii. Siksipä hän on alkanut pitää minua kädestä kiinni, riuhtoen minua puolelta toiselle seikkailessamme alusvaateosastolla tai muulla rättisidonnaisella tasolla.

sormet...


BABY BOWLING FOR THE FIRST TIME

Ruusulankadun keilahalli miian porno


Kaiken lisäksi olen vähän saatanan tyhmä, kerrankin innostuin eräässä blogissa rienaamaan sivupalkissa näkyvää juttua,  haukuin sitä oikein isosti ja pitkään kunnes minulle kohteliaasti ilmoitettiin että se on mainos. Madellen kuluivat tunnit kuten pitikin. Tyttönen jatkoi vittuilua sanomalla että vaikka oletkin niitä miehiä, niin ei täällä sun rahojasi näy koska ne eivät ole täällä, vaan ne on jaettu kaikkien kesken - kaikki raha on tavallaan yhteistä mutta pankin omistuksessa. Mutta kuitenkin erittäin tärkeä farmi-alue. Ne ajat on kuitenkin minulle niin raskaita ja vaikeita asioita että en voi ilman kyyneleitä niitä muistella. Yht,äkkiä kuului karmiva ääni! Kello oli jo reilusti yli kaksi iltapäivällä kun pakittelin viimeistä bussia paikoilleen. Matoja oli kiva kaivaa mullasta ennen ongelle menoa.